Манастир Св. Ђорђа

Манастир Св. Ђорђа
МЕЛНИЦА. Манастир Св. Ђорђа

Translate

Претражи овај блог

ПОСЕБНЕ СТРАНИЦЕ | Вести са Алтернативних извора

субота, 18. децембар 2021.

Ја правим сланину! Заувек ћете заборавити на сланину купљену у продавници!

Овако правите праву сланину. Сланину можете лако направити код куће. Ја правим сланину. Заувек ћете заборавити на сланину купљену у продавници! Свако ко воли месне делиције може да кува тако укусан рецепт. Сви ће волети ову сланину. Мало стрпљења и све ће бити у реду. Свидеће вам се резултат. Како је укусно. Љубитељи сланине ће ме разумети. Након кувања, оставите прса да се охладе и ставите на хладно место. Сланина има још бољи укус следећег дана. Ако не знате шта да кувате са грудима, погледајте мој видео. Главна ствар је да кувате са задовољством. Такође бих желео да вам покажем рецепт за салату док се сланина кува. Рецепт за кување и састојци: Груди 1 кг 100 гр Кухињска со 2% на 1 кг (имам 22 грама) Нитритна со 1% на 1 кг (имам 11 грама) Шећер 1% на 1 кг (имам 11 грама) 1,5 кашике млевеног црног бибера 1 кашичица мушкатног орашчића 1 кашичица тимијана 4 ловорова листа Бели лук - 3 чена Оцедите део смесе и добро изрендајте месо Додајте другу половину смеше Ставите у торбу Чувати на хладном месту 4 дана Након 4 дана, ставите кожом нагоре у чисту врећу Уклоните још 4 дана Темељно оперите зачине Осушите са свих страна папирним убрусом Ставите у рерну загрејану на 100 ° Ц 2,5-3 сата Састојци за салату: Пилећа прса 300 гр Паприка по укусу Зачини за пилетину - 0,5 тсп маслиново уље 1 краставац 2 парадајза 4 кувана јаја Пасуљ - 150 гр Сол, црни бибер - по укусу 3 кашике павлаке Пријатно!

      извор: >>>>>

Нема коментара:

Постави коментар

Књижаре "ЗАВЕТИНА". Раде даноноћно. Најагилнија: Књижара "БОБОК"